Förvaring Strängnäs

Förvara dina saker i Strängnäs på ett säkert sätt.

Hos oss kan du utan problem hyra ett förråd för att kunna förvara dina föremål. Våra anläggningar är säkra och dessutom uppvärmda. Du kan enkelt få tillgång till ditt förråd genom en tag, och det finns flera olika storlekar på förråden att välja mellan. Använd formuläret nedan för att berätta vad det är för behov du har, så hör vi av oss till dig med en lösning. Vi har allt från mindre förråd på 1 m² till större förråd där du får plats med många möbler och andra stora, otympliga föremål. Vi tillhandahåller också garage där du, om du skulle behöva, kan meka med ditt fordon. Använd formuläret eller hör av dig till oss direkt och börja förvara dina saker i Strängnäs redan idag.

  Ditt namn (obligatorisk)

  Din epost (obligatorisk)

  Ditt nummer (obligatorisk)

  Hur stort förråd?

  From när behöver du förråd?

  Ditt meddelande

  Oavsett vad det är för sorts förvaring i Strängnäs du letar efter finns det enkla tips som hjälper dig att magasinera dina saker på ett bra sätt. Först och främst gäller det att du ser över de föremål som ska in i förrådet. Vitvaror bör exempelvis vara torra, gräsklippare ska vara fria från bensin, och kläder och andra typer av tyger bör förvaras i plastpåsar eller förslutna plastlådor. Vid förvaring av möbler är det smart att montera isär möblerna så långt det är möjligt, och samla eventuella delar på samma ställe. Det kan exempelvis vara en låda eller en plastpåse. Kom ihåg att skriva vad påsen eller lådan innehåller, så slipper du undra vilken möbel delarna hör till.

  Förutom att det är bra att packa ner dina ägodelar med lite omsorg, gäller det även att placera dem effektivt. Utnyttja höjden i förrådet genom att stapla saker på varandra. Tunga och stabila föremål hör såklart hemma underst. Glöm inte att lämna lite plats för dig själv, så att du enkelt kan röra dig i förvaringsutrymmet.


  Publicerat

  i

  av

  Etiketter: