Hyra förråd Strängnäs?

Vi erbjuder nu förråd i Strängnäs.

Nu kan du hyra ett förråd i Strängnäs av oss. Vi har flera olika storlekar på våra förråd, från mindre utrymmen på 1 m² till större på 20 eller 30 m². Skulle du behöva ännu större så finns vi alltid till hands för att hitta en lösning åt dig. Hos oss har du även möjlighet att hyra en container för att förvara dina saker. Dessa är billigare att hyra än de vanliga förråden. Som kund hos oss har du alltid tillgång till ditt förråd via en egen kodbricka, vilket gör att du såklart även kan använda förrådet under helgerna. Vår anläggning är övervakad och dessutom uppvärmd. På så sätt vet du att dina saker är säkra och inte utsatta för frost och kyla. Fyll i formuläret som du hittar nedan redan idag, så hjälper vi dig med ett förråd i Strängnäs direkt.

  Ditt namn (obligatorisk)

  Din epost (obligatorisk)

  Ditt nummer (obligatorisk)

  Hur stort förråd?

  From när behöver du förråd?

  Ditt meddelande

  Det finns flera tillfällen i livet när ett förråd är bra att ha, oavsett om du behöver ett förråd i Strängnäs, Mariefred eller någon annan stad. Det kan handla om att det är dags att plocka undan alla båttillbehör inför vintern. Dessa kan snabbt ta upp all plats i garaget eller hemmet. Då är det bra att veta att du kan använda ett förråd som du inte binder upp dig alltför länge med. Hos oss får du ett korttidsavtal på en månad i taget, med en bindningstid som också är på en månad.

  Ett annat tillfälle när ett förråd kan komma väl till pass är när du ska flytta från en bostad till en annan. Speciellt om du ska flytta till ett nytt hem som är lite mindre än ditt förra, kan du behöva ett förråd för att tillfälligt förvara dina saker. När du hyr ett förråd i Strängnäs eller andra orter av oss kan du alltid lita på att dina ägodelar befinner sig i tryggt förvar. Vi tar hand om dina saker och skyddar förrådet mot frost och oinbjudna gäster. Använd formuläret redan idag så kontaktar vi dig och hjälper dig med dina förvaringsbehov.

  Historien om self-storage går tillbaka till USA, texas och flyttfirmor. Där man förvarade saker åt sina flyttkunder. Däremot har man i litteratur hittat saker som tyder på att man redan i det gamla Kina, kunde hyra ställen att ställa saker. Till Sverige kom förråden 1998 via Shurgard och Humlans minilager.

  Mariefred
  Mariefred har en växande befolkning och har ca 4000 invånare. Mariefreds historia går tillbaka till 1370-talet, då Bo Jonsson Grip byggde en borg på en udde (Gripsholm). Vilket senare blev Gripsholms slott av Gustav Vasa på 1530-talet.

  Åkers styckebruk
  Åkers Styckebruk har ca 3000 invånare. De flesta verksamheterna i Åker är verkstäder och en stor arbetsgivare är Åkers Sweden. Sedan Kanon Vodka är ett nytt varumärke som kommer ifrån Åkers Styckebruk.

  Välkommen att kontakta oss, vi ser framemot att hjälpa er med att beräkna storlek på förråd.


  Publicerat

  i

  av

  Etiketter: