Lager Eskilstuna, Lagring Eskilstuna

Är du ute efter lager i Eskilstuna? Då kan vi hjälpa dig!

Är era förvaringsutrymmen fulla? Eller behöver ni helt enkelt lagringsplats? Vi har utrymmet ni söker för både privatpersoner och företag. Våra vanliga förråd är från 1 till 30 m² stora. Vi har även större lager på 300 m² och uppåt om sådana behov finns. Med ett av våra lager kan du förvara allt du behöver tryggt och säkert på ett och samma ställe. Våra anläggningar är uppvärmda och du kan få en egen tag så att du kan besöka lagret även under helger och röda kalenderdagar. Kolla under lediga lokaler i menyn för att hitta våra vanliga lagerlokaler, garage och magasin. Du kan även använda dig av formuläret för att skicka en intresseanmälan. Där beskriver du vad det är just du behöver. Vill du använda ett av våra större lagerutrymmen kan du ange det i formuläret. Men du kan såklart också ringa oss direkt, så kommer vi fram till en bra lösning.

  Ditt namn (obligatorisk)

  Din epost (obligatorisk)

  Ditt nummer (obligatorisk)

  Hur stort förråd?

  From när behöver du förråd?

  Ditt meddelande

  Vi har flera olika typer av lager i Eskilstuna, från mindre utrymmen till stora lagerlokaler. Du hittar även utrymmen där du kan ställa ditt fordon och till och med ha plats för att meka lite. Du får snabbt tillgång till din lagerlokal efter att vi har kommit fram till vad det är du behöver. Hyran är baserad på hur stort lagret är och vad det är för typ av förråd. Vi har bland annat containers som du kan använda för lagring. Dessa har en billigare hyra än de vanliga förråden.

  Förutom att du hittar lager i Eskilstuna genom oss så finns vi även i Strängnäs, Mariefred och Åkers Styckebruk. Vi finns tillgängliga både på telefon och via mejl. Ta kontakt med oss redan idag om du har några frågor, vi hjälper dig mer än gärna. Lagra dina föremål på bästa sätt genom oss! Vi hjälper dig även med flytthjälp och flyttstädning om du behöver det.


  Publicerat

  i

  av

  Etiketter:

  Kommentarer

  Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *