Arkivering Eskilstuna

Vi erbjuder arkivering av dokument i Eskilstuna. Där ni kan hyra ett arkiv eller förråd, för att prisvärt och säkert förvara er bokföring eller dokument.

Fyll i formuläret nedan, så får vi veta mer om ert behov. Därefter hör vi av oss till er.
[gravityform id=1 name=Registrering title=false description=false]

Utöver arkivering, erbjuder vi våra kunder magasinering och lagerlokaler. Därmed är vi er heltäckande partner gällande lager och förvaring.

Arkivering och Arkivflytt har vi i Sverige en lag kring, nämligen bokföringslagen kräver att alla svenska bolag arkiverar material och har riktlinjer kring det. I 10 år ska bokföring sparas för företag och myndigheter. Vilket gör att det finns enorma mängder papper som behöver förvaras.

Vi som jobbar med arkivering kommer där in i bilden. Att vi förvarar era dokument och handlingar. Så att det inte tar upp plats för er, och även erbjuder tjänster för att ta bort papper som ska förstöras.

Där ingår det bland annat att uppfylla försäkringsbolagens krav, såväl som brandmyndighetens krav kring arkivering. Speciellt bolag som lyder under FI (finansinspektionens) lupp, eller är en offentlig verksamhet. Så finns ännu strängare krav.


Publicerat

i

av

Etiketter: