Förvaring i Eskilstuna

Hos oss förvarar du dina saker i Eskilstuna på bästa sätt.

Nu kan du förvara allt du behöver med oss på Magasinering Eskilstuna. Vi har många olika storlekar på våra förråd, från mindre magasin på 1 m² till större på 20 eller 30 m². Behöver du ännu mer plats till förvaring kan du bara kontakta oss. Vi har nämligen också speciella utrymmen på upp till 300 m². Vad du än behöver förvara kan vi hjälpa dig hitta en bra lösning. Använd formuläret nedan för att ange vilka önskemål du har, så kontaktar vi dig.

  Ditt namn (obligatorisk)

  Din epost (obligatorisk)

  Ditt nummer (obligatorisk)

  Hur stort förråd?

  From när behöver du förråd?

  Ditt meddelande

  När det kommer till förvaring i Eskilstuna har du många olika valmöjligheter hos oss. Oavsett vilken form av magasinering du väljer finns det några saker som kan vara bra att tänka på. I stora drag handlar det om att vara så väl organiserad som möjligt. Detta gäller speciellt om du har ett större utrymme med många lådor eller föremål.

  För att förvara dina ägodelar på bästa sätt så bör du först och främst försäkra dig om att de är inpackade på rätt sätt. Tyg, mattor och kläder ska helst förvaras i plastpåsar eller plastlådor. En annan fördel med att använda plastlådor eller flyttlådor så mycket som möjligt är att de går att stapla. Genom att stapla dina föremål utnyttjar du förvaringsutrymmet på höjden och använder på så vis utrymmet på ett effektivt sätt.

  Det kan även vara smart att dela in dina föremål i olika grupper och rita en enkel karta över var du placerar dem. Denna karta kan du sedan kika på nästa gång du besöker magasinet. På så sätt hittar du snabbt det du letar efter. Tänk också på att ställa sakerna så att du kan ta dig runt i utrymmet. Då går det smidigare att använda förvaringsplatsen, och det blir dessutom enklare att plocka ut allt igen när det väl är dags. Vi hjälper dig mer än gärna med dina förvaringsbehov i Eskilstuna. Förutom att sköta magasineringen erbjuder vi även flytthjälp och flyttstädning. Kontakta oss redan idag via mejl eller telefon. Du kan också fylla i formuläret, så ringer vi upp dig!


  Publicerat

  i

  av

  Etiketter: