Magasinering Strängnäs

Vi erbjuder nu magasinering i Strängnäs, Mariefred, Nykvarn och Åkers styckebruk.
Våra magasin i Strängnäs och andra orter har varierande storlekar, från 1 m² till 30 m². Förutom att våra utrymmen är torra, rena och frostfria är de naturligtvis även larmade.

Du hittar också containers att hyra av oss på vissa orter, dessa har en lägre hyreskostnad än de vanliga magasinen. Genom att fylla i formuläret nedan kan vi hjälpa dig att hitta passande magasinering i Strängnäs baserat på dina behov.

I formuläret anger du bland annat hur stort magasin du vill hyra och när du vill kunna använda magasinet. Ett hem på ett rum och kök behöver oftast ett magasin på mellan 4 till 6 m². Två rum behöver 6 m² till 10 m², tre rum behöver 8 m² till 12 m² och större hem behöver generellt våra största förråd på mellan 10 m² till 20 m². Du kan även ange om du behöver flytthjälp eller till och med flyttstädning, så tar vi hand om det.

  Ditt namn (obligatorisk)

  Din epost (obligatorisk)

  Ditt nummer (obligatorisk)

  Hur stort förråd?

  From när behöver du förråd?

  Ditt meddelande

  Hos oss skrivs hyresavtalen som korttidsavtal på en månad. Dessa har en månads uppsägningstid. Det innebär att du aldrig binder upp dig för en längre tid än du behöver. Många gånger behöver man ett magasin för att tillfälligt kunna förvara sina saker. Det kan exempelvis handla om att förvara möbler inför en flytt, bohaget vid utlandstjänst eller båttillbehör som inte riktigt får plats hemma vintertid. Allt ni inte har plats med, får plats hos oss! Vad du än behöver ett magasin till så finns vi här för att hjälpa dig.

  Vårt erbjudande av magasinering i Strängnäs, Mariefred, Nykvarn och Åkers Styckebruk ger dig möjlighet att på ett enkelt sätt förvara dina saker när du behöver det. Vill du kunna ha tillgång till ditt magasin även under helger så har du alltid möjlighet att kvittera ut en egen nyckel i form av en tag. Vi finns tillgängliga både på kontoret och genom telefon eller mejl om du skulle behöva hjälp med något.


  Publicerat

  i

  av